tralaballa

hej har varit ute med Chanel ett ta och nu blire att skotta taket. Kulliv .Men skriver kanske senare!


bubbly

Jag hängde med emma och carolin på stan en sväng. Det var veeeeldigt trevligt med lite nya kläder i garderoben. Köpte en hårinpackning från blond oxå. Garderoben är lite fullt nu.. Senare på veckan ska jag då rensa allt jag inte använder. Har jusst färjat håret och haft ansiktsmask. Blir att se big brother och senare se film och kanske sova? Har lite bilder men hittar inte sladden till kameran, troligen är den hos mamma. seya




The rose

Har jusst kommit hem från en underbar kväll hos frida, sover hos carro ikväll. Blir att vakna tidigt imorgon så ska nog ta och slå gång en film och sova. Men skriver mera imorgon efter matchen och kommit hem! 


HHAHAH vi var tvungna att vara lite oseriösa...

xoxo

dude your weird

HEEEJ, jag lever. 



den denna brud. HEUDÅ

Noblesse

Lov nu, sjukt skönt! Hade no provet idag, det gick sådär. Följde med carro efter skolan. Ikväll blir det bortamatch mot gladan97. Ikväll kanske det blir att sova hära med film och ja sånt blir väll att fira lovet. Imorgon på morgon blir det att vakna tidigt och å upp till hemma match med du18 men vet inte vem vi ska möta. Hela veckan blir att umgås med härliga personer och fota mycke. Jusst nu sitter jag och carro och pratar om so och no, alltså jag och carro sitter och smider planer om hur vi ska få bort det. Hitills har det inte gått så bra, Men nu ska ni få återgå till erat underbara lov hei!



aww kolla kärlesparet..

forts

Glömde säga att jag ska skärpa mig med inläggen och bilder och sånt.

Mr. know it all

Idag har det inte hännt så mkt, lång skoldag med träning därefter. På lunchen följde man wilma till tandläkaren. Sitter och läser till prov som då är på fredag, känns lite oroligt. Ihelgen kommer det vara fullt upp, 3 matchen + en träning. Men ska se om jag kan vara med på alla. Har något ont i ryggen från matchen igår. Adå det var nog det jag ville säga, seya!

Ville bara säga att..

jag lever! haha men har inte gjort något spec i en vecka. Bara läxor oxh prov och sånt. Idag Blir det att spela match med du18 i kalix tror jag iallafall. Så skönt att det är lov nästa vecka, börjar bli lite väl less på proven. Men skriver kanske ikväll om jag hinner. Tja0.


har även tillbringat veckan med denna härliga person!

jabra

Idag blire bio med carro, vet inte än vad vi ska se så skriver kanske ikväll! hejduu

tyskatyskatyska

jani det blir att plugga ikväll till prov som då är på tisdag. Kan typ absolut ingeting så ska se om jag änns kan komma på träningen imorgon. Så hann inte lägga in bilder men jag looovar, jag kommer göra det imorgon.  




seya,

LIMPAN KOCKENDAUER

HEHE.. men nu ska vi då ta och dejta kudden. Imorgon blir det lite bilder och ja, godennatt

''carra''

Hehe.. Sitter med CAROLINHELLBERG! Hon och jag ska har fruktkväll med päron och hallon juice, och en riktigt bra rulle! Men ska vara lite social carro. :)



från i sommras.

coco

Hej, varit sjuk dom senaste dagarna så gjorde inge spec. Men idag mår jag bättre så var ute och fotade lite med knashunden. Ska tillbringa kvällen med familjen. Blir väll att se film och mysa. Imorgon blir det luleå och köpa hem något gott. Hejdå



btw, det är vingar hon har på sig ;)


what makes you beautiful

Sitter hos carro och senare blir det att ha träning. Skönt att inte sitta still. Vi sitter och spelar wordfeud mot varann, vi är lite nördiga. Men det blev inte mkt bilder igår.. Men ska fota ikväll så det blir väll foton då. HEJDÅ




Min fiina bästavän! ;);)

carolins place!

sitter hos henne med gofolk. lite cepe är dom. fattar inte hur vi kan ha andra vänner.. Skriver kanske senare :)

HEJ BLOGGEN!

Hej, har tänkt att börja om att skriva. Jag sitter här med tova hon ska sova hära. Imorgon blire match mot gammelstan f97. Varit på stan idag med henne och klara, köpt carolins present till imorgon.  

här kommer lite bilder:



RSS 2.0