du får mig känna så här

Hej, har nyss kommit hem. Tror det kommer bli en tjill kväll med film osv. Jag vet inte vad jag ska skriva, har inge speciellt att skriva. så heidå

du tar mig till en ny värld

ja hallå igen! Tova har åkit hem ör ganska länge sen men ändå? Har sett en film och ett avsnitt av jersey shore. Nu blire väll att hoppa i sängen typ. Det var ganska chill idag, träffat aaaalla mina fina vänner som jag har saknat till tusen! 



jabrahej!

du får min puls att pumpa

Hej, sitter med ttovah hos mig. Första skoldagen var rettså chill men ändå tråk. HAHHA -.-  Men nu ska jag och tova se film, och sedan gå till fotbollsplan och se hennes bror spela. 


heuuuudä

waldorf

Ja då blire waldorf ikväll med familj och ronja, det blir fettnice! sen blire att sova hos moster. Skriver kanske sen då. har inte så mycke att skriva men ja iaf. heidå?

best friend

Ja hej. Har fått en dator så det blir kanske att börja skriva här igen. Ja det var typ allt och jusste! 






Grattis tova! 



Ps. jag fyller år om 5 min!

JAAA..

haha har lite kul hära. Men iaf jag och Carro ska snart rulla tebax till mig och göra nått. ikväll blire att umgås med henne och pappa? och nån mer vit älven. fiska kräfter eller något sånt. skriver kanske ikväll!


saknar denna tjej mer än allt annat..

hellu

Jag vet igentligen inte varför jag skriver men har inge att göra så. Jag och ronja har mest chillat och kollat på film. Ah typ de var allt? Ska kanskekanske börja blogga igen, ajaaaah.


HEIS

RSS 2.0